LIFT HOUSE by APOLLO ARCHITECTS

LIFT HOUSE

This house in Sendai, Japan characterized by seamless geometric
volumes and an impenetrable facade, the design features a protruding
upper floor and a plan that centers around an internal courtyard.
The ground floor of the architecture houses bedroom and a sound proof
room for movies and audio. The second floor which is arranged around
a courtyard in the center is single and continuous space with a children
bedroom, living room, dining hall and kitchen which leads to open
terrace with sloping fa├žade which protrudes over a large and spacious
garage for car and couple of bikes.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>